u bent niet ingelogd - -
Hof van Watervliet is een open ontmoetings- en welzijnshuis van Christelijke Mutualiteit Brugge, sprankelend van creativiteit en gezondheid...

Wegbeschrijving

Het Hof van Watervliet is gelegen in het hart van Brugge.

 Met de wagen neem je op de E40 afrit Brugge.  Je volgt richting Brugge St.-Michiels, altijd maar rechtdoor op Koning Albertlaan.  Voorbij de tunnel van de Boeveriepoort (achterkant station) neem je de afslag naar rechts.  Je volgt de kleine ring rond Brugge en gaat linksaf  t.h.v. de Katelijnepoort.  De Katelijnestraat blijf je volgen.  Op het einde rijd je linksweg de Mariastraat in.  Je volgt deze tot het einde en draait mee naar rechts om zo de Oude Burg te bereiken.

Het Hof van Watervliet is door werken in de Katelijnestraat niet met de auto bereikbaar.  Voetgangers en fietsers kunnen wel passeren.

Kom je met de auto, dan rij je best over ’t Zand Brugge binnen.

Of je parkeert meteen ondergronds onder ’t Zand: dan volgt een korte wandeling van een zevental minuten.

Wil je toch met de auto verder rijden, dan neem je de route via ’t Zand, Zuidzandstraat, Heilige Geeststraat, Pijpersstraat, Mariastraat, Oude Burg.

 

Parkeren: Er is niet veel parkeergelegenheid in de buurt. Het beste is te parkeren op de parking aan het station. Op vertoon van je parkeerticket kan je gratis de bus nemen.  Dit is ook de goedkoopste parking om een ganse dag te parkeren nl. 3.50 euro per dag.

Andere parkings in de nabije omgeving zijn Biekorf, Zilverpand, ’t Zand, Katelijne en Pandreitje. www.brugge.be/parkeren  

 Met het openbaar vervoer.  Aan het station in Brugge neem je de bus richting centrum.  Er zijn verschillende bushaltes in de nabije buurt: St.-Salvatorskerk, de Markt, Wollestraat, de Dijver of O.L.V. kerk.

 Te voet van het station is het ongeveer 15 minuten wandelen.

Te voet van ’t Zand is het ongeveer 10 minuten wandelen.

Te voet van de Markt is het ongeveer 5 minuten wandelen.

een initiatief van CM Brugge © Hof van Watervliet 2009 - Oude Burg 27, 8000 Brugge - 050 44 03 77 - hofvanwatervliet.brugge@cm.be

Het secretariaat is open van maandag tot en met vrijdag telkens in de voormiddag van 9 tot 12 uur.