Hof van Watervliet is een open ontmoetings- en welzijnshuis van Christelijke Mutualiteit Brugge, sprankelend van creativiteit en gezondheid...

Ups & Downs: zelfhulpgroep voor depressie en stemmingsstoornissen

Ups & Downs is een ontmoetingsplaats voor lotgenoten en betrokkenen om van gedachte te wisselen, elkaar te steunen in het bestrijden en leven met de verschijnselen van depressie en bipolaire stoornis.

Onze regionale zelfzorggroepen organiseren maandelijkse samenkomsten in acht Vlaamse centrumsteden waaronder Brugge, waar ook familie en vrienden welkom zijn.  Tijdens die bijeenkomsten leren we van elkaars ervaring en delen we informatie over depressie en manisch-depressieve stoornis.  Geregeld nodigen we gastsprekers uit.  We laten ook ruimte om de lotgenoten in een ongedwongen sfeer ervaringen uit te laten wisselen.

Ups & Downs is een vereniging die volledig gedragen wordt door vrijwilligers die zelf te kampen hebben met bipolaire stoornis of met depressie.  Bij ons kan je terecht voor ervaring uit de eerste hand en voor een luisterend oor, maar niet voor therapeutische begeleiding.  Wij zullen je in dat geval zo goed mogelijk verwijzen naar professionele hulpverleners.

 Bijeenkomsten in het Hof van Watervliet: elke laatste zondag van de maand in zaal 2 om 14u. (niet in juni, juli en augustus)

 Contactpersonen Brugge

Pierre: 0491 07 31 17 (na 19 uur)
Wilfried: 0478 97 84 47 (na 19 uur)

brugge@upsendowns.be

www.upsendowns.be

een initiatief van CM Brugge © Hof van Watervliet 2009 - Oude Burg 27, 8000 Brugge - 050 44 03 77 - hofvanwatervliet.brugge@cm.be

Het secretariaat is open van maandag tot en met vrijdag telkens in de voormiddag van 9 tot 12 uur.